Rullaati rullaa

Jäynän kanssa on treenattua sitä rullailmaisua nyt kuukauden verran melko ahkerasti. Tässä tasapainoillaan sen kanssa, että vire pysyisi sopivana.

Aika nopeasti kävi ilmi, että kun harjoittelemme niin, että maalimies on näkyvillä, Jäynän kierrokset nousee hieman liikaa. Siinä ihmiset jo melkein jännittivät, että lähteekö mukaan pelkkä rulla vai koko käsi (hieman liioiteltuna). Sen vuoksi siirryimme siihen, että ihminen menee jo vähän piiloon rullan kanssa. Tällä saimme rullan ottamisen siistimmäksi. Ongelmilta ei ole kuitenkaan vältytty, koska ajoittain Jäynä pelailee vieläkin rullan kanssa jonkin verran. Ja kun minä jännitän, että miten sen rullan kanssa nyt ollaan, niin hätäilen myös itse. Siinä sitten sähelletään molemmat ja siitä tulee sellainen noidankehä. Jäynä touhottaa hieman liikaa, jonka vuoksi minä yritän olla muka nopeampi. Eli sählään. Ja kun minä sählään, Jäynän touhotus lisääntyy ja minä sähellän lisää. Nyt tavoitteena olisi molemminpuoleinen rauhoittuminen ja keskittyminen. Itse ketju on Jäynälle jo mielestäni aika selvä ja varsinkin näytölle menemisessä on vauhtia ja voimaa. Olen ajatellut, että yritämme nyt saada irtorullilla ketjun toimimaan riittävän hyvin. Kun olemme saaneet säheltämistä vähennettyä ja minäkin osaan, niin sitten se kiintorulla vasta. Sen verran kuitenkin kokeilin kerran, että laitoin rullaan Jäynän pantaan kiinni. Jäynä otti sen suuhunsa about heti, mikä nyt sinänsä on hyvä. En usko, että sen kanssa tulee ongelmaa. Mutta kun sen rullan saa ottaa suuhun vain siellä maalimiehellä. Sen kanssa meillä saattaa olla hieman työtä myöhemmin.

Hieman autettuna huomasin (eli minulle sanottiin asiasta), että rullaa tuodessa Jäynä ei tule eteeni suoraan ja siitä sivulle tullessa se tulee vähän sinne päin. Vinoon ja/tai liian eteen. Näitä aion treenata erikseen, en siinä ketjun aikana lähde hinkkaamaan suoruutta. Iltaruuaalle onkin nyt sitten taas hetkeksi mietittynä tekemistä, kun pitelemme mitä tahansa esineitä Jäynä edessäni istuen. Ja korjaamme sivulletuloa muutenkin, olen lepsuillut asian kanssa ihan liikaa. Pitotreenejä saisi muutenkin tehdä varmasti Jäynän kanssa säännöllisen epäsäännöllisesti aina. Tai ainakaan vielä homma ei ole niin hallussa, että sitä ei tarvitsisi harjoitella, vaikka aika suuri osa toistoista sujuukin kotona.

Alla kuva eiliseltä illalta. Hyvin pitää ja kovasti ojentaa rullaa minulle silmät innostuksesta palaen. Asenne on kohdillaan. Mutta vinossahan tuo on ihan selvästi. Harjoittelemme siis eteenistumista aluksi vaikka ilman mitään esineitä. Mielestäni olemme korjailleet tätä ennenkin, mutta asia taisi unohtua, kun keskityn enemmän koko ketjuun, enkä niinkään niihin pieniin yksityiskohtiin. Ajattelin kuitenkin hoitaa tämän tylsän hinkkauksen ketjusta erillään, että ilmaisuketju pysyisi mukavana juttuna.

Rullanpitoa

”Oha hämä rulla ja anna hitä ruohaa!”

Uskon ja toivon, että kun sekä minä että Jäynä rauhoitumme hieman ja keskitymme, niin tämä ilmaisu voidaan saada aika nopeastikin pakettiin 🙂 Jäynästä se ei ainakaan jää kiinni, minähän se tässäkin hommassa olen se heikoin lenkki.

Sitten vähän muuta kuin rullajuttuja… Ilmoittauduin Jäynän kanssa Rally-tokon alkeiskurssille, se alkaa muutaman viikon päästä. Koska en nyt näköjään saa itsekseni tämän tokon ja tottiksen kanssa oikein mitään aikaiseksi, niin täytyy mennä kurssille, jossa joku muu antaa kotiläksyjä 😀 Ajattelin, että osaan ottaa itse rennommin, kun otan tällaisen rennomman lajin. Minulla kun tapaa käydä vähän niin, että kun on tavoitteita, niin hauskuus helposti unohtuu, kun treenataan melkein veren maku suussa. Katsotaan, jos vaikka innostutaan tästä enemmänkin 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s