Tervetuloa Kuje!

No menihän meidän arki aika sekaisin, kun Kuje tupsahti kotiimme maanantaina 31.8.2020. Se on ollut tähän mennessä enemmän piraija kuin suloinen karvapallo 😀 Olemme Jäynän kanssa molemmat välillä vähän helisemässä pennun puruinnon kanssa, mutta pikkuhiljaa asia menee kyllä parempaan suuntaan.

Makkaranpainstoreissulla. Laitoin yöpaidan päälle, että Kuje voi ottaa päiväunoset

Jäynä on ollut ihan loistava isoveli leikittämällä ja komentamalla pentua sopivassa suhteessa. Aluksi Kujetta vähän jännitti, kun Jäynä oli turhankin innokas leikkisetä, mutta nyttemmin ne on löytäneet yhteisen sävelen. Varmaan sekin on auttanut, että Kuje on jo vähän isompi kun meille tullessa.

Noin vaan pentu kellistää yli 20-kiloisen aikuisen koiran 😉
Tässä opetellaan kaivamaan

Että katsotaan nyt mitä tuosta kasvaa 🙂 Ainakin se tuntuu oppivan uusia asioita melkoisella vauhdilla nyt kun olen sille alannut edes jotain opettamaan. Ensimmäinen viikko meni kyllä ihan siihen, että opeteltiin tuntemaan toisiamme ja saimme rutiinit pyörimään. Nyt Kuje on ollut hakutreeneissä jo jokusen kerran ja naksuttimen kanssa on opeteltu jotain pikkujuttuja. Enemmän tässä on kuitenkin tutustuttu maailmaan käymällä esimerkiksi kaupunkikävelyllä ja veneilemässä. Yksi viikonloppu oltiin jo mökkeilemässäkin ja se meni yllättävän hyvin 🙂

Ritilän päällä voi ihan hyvin tutkia sen läpi kasvavia juttuja
Ja veneillessä voi nukkua, vaikka olikin vähän aaltoja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s