Jäynä

Jäynä

Nimi: Myytin Rusketusraidat
Rotu: Bordercollie
Syntymäaika: 19.12.2015
Korkeus: n. 57 cm
Lonkat: A/A
Kyynärät: 0/0
Selkä: VA0, LTV1
Polvet: 0/0
Silmät: Terveet


Jäynä muutti laumaamme  7.2.2016 Ilmajoelta. Tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu luonnollisesti pelastuskoirailu ja todennäköisesti myös toko. Se on rohkea sekä utelias ja kuin kotonaan paikassa kun paikassa.

Jäynästä on kasvanut reipas ja erittäin iloinen nuorimies. Harrastuksissa sillä on motivaatiota vaikka muille jakaa ja sitä voi palkata sekä lelulla että nameilla. Jäynällä on itsetunto aika kohdillaan ja välillä sen kanssa saa hieman neuvotella, miten kiltit koirat käyttäytyvät. Tähän mennessä se on kuitenkin tullut toimeen kaikkien koirien kanssa ja tuntuu luikertelevan myös sellaisten koirien suosioon, jotka eivät yleensä niin välitä muista koirista. Muutamien irtikoirakohtaamisien jälkeen olemme joutuneet tekemään aika paljon töitä remmikäytöksen kanssa, mutta parempaan suuntaan ollaan menossa.

Jäynä kastroitiin toistuvien eturauhastulehdusten vuoksi keväällä 2018. Nyt kun ne vaivat on saatu kuriin, voimme jatkaa harrastuksia täydellä höyryllä. Ja höyryä Jäynässä riittää, se on kyllä ihan valtavan iloinen kaveri ❤