Kuje

Nimi: Dwylch Spitfire
Rotu: Bordercollie
Syntymäaika: 8.7.2020
Korkeus: Kasvaa
Lonkat: Ei vielä tutkittu
Kyynärät: Ei vielä tutkittu
Selkä: Ei vielä tutkittu
Polvet: Ei vielä tutkittu
Silmät: Geneettisesti terveet


Kuje kotitui meille 31.8.2020 ja sen jälkeen vauhtia ja vaarallisia tilanteita on riittänyt. Kuje on energinen ja vilkas pentu, joka tuntuu ehtivän yhtä ja toista. Se tutkii maailmaa aika itsenäisesti, eikä tunnu pelkäävän imurin lisäksi oikein mitään. Jotkut asiat vaativat pienen tutustumisajan, mutta alkuihmettelyn jälkeen hyvin pitkälti kaikki asiat on todettu vaarattomiksi. Vaikka se jo kertaalleen ehti pudota laiturilta mereen, niin vettäkään se ei näytä pelkäävän lainkaan.

Ruoka maistuu pennulle erinomaisesti ja se myös leikkii raivokkaasti leluilla. Ihmisiä se rakastaa ja olemmekin keskustelleet aika paljon siitä, että ihmisten ohi pitäsi kävellä lenkeillä.

Kuje oppii nopeasti uusia asioita ja tarjoaa myös kaikkea keksimäänsä aktiivisesti. Vielä menemme eteenpäin aika paljon tarjoamisen kautta, eikä Kuje taida osata luoksetulon lisäksi vielä muita käskyjä. Mutta onneksi tässä ei ole kiirettä näiden asioiden kanssa. Tähän mennessä pidän hienoimpana Kujeen osaamana asiana sitä, että se osaa pyytää ulos kakalle 😀