Jäynän MH-kuvaus

Tänne onkin jäänyt päivittämättä Jäynän MH-kuvaus marraskuussa. Ilmoittautuessa päästiin jonotuspaikalle ja kun kuvaus oli sunnuntaina, sain tiedon paikasta lauantai-iltana. Jollain nartulla oli meidän onneksi alkanut juoksut juuri lauantaina 🙂

Yllätyksenä ei tullut se, että Jäynä on ihmisiä kohtaa todella sosiaalinen. Ei myöskään se, että se reagoi asioihin, mutta palautuu nopeasti. Haalarilla yllätyin hieman siitä, kun Jäynä nosti kunnon rähinän selkäni takana. Onneksi kaveri oli kuvaamassa koetta, koska en tietenkään itse nähnyt, mitä Jäynä selkäni takana puuhailee. Mielestäni oli kuitenkin hieman huvittavaa, että vaikka Jäynä oli tosissaan vihainen, se pysyi uhitellessaan visusti mun selän takana. Mukava tietää kuitenkin, että jos joku kävisi kimppuuni vaikka lenkillä, niin Jäynästä lähtisi ainakin vakuuttava ääni. Ehkä en kuitenkaan luottaisi omaisuuteni vahtimista Jäynän vastuulle, eikä bordercollien toki kuulukaan olla ärhäkkä vahtikoira.

MH1

”Ristus kummä säikährin!”

MH2

”Katon karvat pystyssä täältä äiskän selän takaa”

Kaiken kaikkiaan MH-kokeessa ei tullut isompia yllätyksiä. Tiesin jo etukäteen, että Jäynä on tervepäinen ja sosiaalinen koira, josta löytyy kuitenkin potkua. Juuri sellainen, millaisen halusinkin ja vähän lisää ❤  Viralliset tulokset löytyvät täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s